Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Bir yıldız kaydı!

MÜYORBİR Başkanı Burhan Şeşen'in geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili belediye başkan adayları ve atv hakkında atmış olduğu seviyesiz tweetler üzerine bir yazı yazmıştım, hatırlayacağınız üzere... Yazımın sonunda da 'Belki geri vites yaparsın' diyerek öngörümden bahsetmiştim ki çok geçmeden Şeşen, önce Twitter profilinden bu tweetleri sildi; ardından baktı ki iş olacak gibi değil, Twitter profilini komple kapatarak elveda dedi.
'Yahu bir dursaydın bu ne telaş?' diye soramadan sosyal medya mecrası bir yıldızını kaybetti. Peki Şeşen bunu niye yaptı? Acaba yaptığı hatanın farkına mı vardı yoksa başta yönetim kurulundaki çalışma arkadaşları olmak üzere aldığı tepkilere mi dayanamadı...
Bence ikincisi çünkü sadece yönetim kurulu değil, MÜYORBİR üyesi birçok sanatçı başkan sıfatıyla Burhan Şeşen'in yaptığı bu davranış üzerine tabiri caizse kazan kaldırdı ve Şeşen'in o koltuktan disipline sevk edilip gitmesi üzerine bir çalışma başlattı.
Zaten yakın zamanda yapılan MÜYORBİR olağanüstü genel kurulu hakkında birçok şaibeli iddialar da kulislerde dolaşıyor ve mide bulandırıyordu.
Şeşen, yaptığı tweet hamlesi sonrasında kendisini iyice hedef tahtasına koymuş oldu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA