Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

İmamoğlu FB taraftarından dersini aldı

FETÖ kanallarında Fenerbahçe'ye kurulan şike kumpası hakkındaki demeçleri arşivlerde yer alan Ekrem İmamoğlu; Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde tribündeydi. Fenerbahçe taraftarı, tribünde sevgi kelebeği tavırlarıyla dikkat çekmeye çalışan İmamoğlu'nun geçmişteki söylemlerini unutmadı ve tezahüratlarına bu durumu yansıttı.

'Mazbata' özneli yeni bir çalışmaya imza atmak isteyen İmamoğlu, günün sonunda Fenerbahçe stadında, futbola siyaset nifağı sokma emeline ulaşamadı ve bu durum kendisi için hüsranla sonuçlandı. Belli ki FETÖ kanallarında yaptıklarının unutulduğunu sandı ancak Fenerbahçe taraftarı, İmamoğlu'na geçmişini tekrar hatırlatıp adeta ders verdi.

Öte yandan İmamoğlu, bir önceki gün de Beşiktaş- Başakşehir maçındaydı. O maçtaki bir grup taraftarın 'Mazbata' tezahüratını haberlerine taşıyan 'candaş medya'; bırakın Fenerbahçe taraftarının sergilediği 'FETÖ'cü...' tezahüratlarını, İmamoğlu'nun tribünden haberlerini bile yayınlamadı. 'Candaş medya'nın doğru(!), tarafsız(!) yayıncılık ilkeleri gerçekten gözlerimi yaşarttı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA