Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Bilinçli ebeveyn mi altın yumurtlayan tavuk mu?

'Game of Thrones'da 'Lyanna Mormont'ı canlandıran çocuk oyuncu Bella Ramsey'nin, rol aldığı diziyi izlemediği ortaya çıktı. Çünkü Ramsey'nin anne ve babası, dizinin vahşi bir içeriği olduğunu, Bella'nın yer aldığı projeyi ancak 18 yaşına geldiğinde izleyebileceğini söylemiş.
Çocuk oyuncu kategorisinde zirvede gösterilen Emir Berke Zincidi ve ailesi aklıma geldi. Emir Berke; çoğu zaman oyunculuğundan ziyade kapris haberleriyle gündeme geldi. Et istemesinden tutun da rahmetli Zeki Alasya'ya verilen VIP minibüsten kendisi için de istediği haberleri dün gibi. Ebeveynlik zor zanaat.
Hele şöhretin küçük yaşta elde edilmesi ve bu şöhretin ebeveyn yönetiminde olması daha zor. Bizde ebeveyn; çocuğun eğitimine, psikolojisine bakmayıp olayı 'nakit' olarak görüyor ve sonra olumsuz durumlar oluşabiliyor.
Başta Zincidi'nin ailesi olmak üzere tüm çocuk şöhretlerimizin ebeveynlerinin, Ramsey'nin ailesi gibi erdemli bir duruş içerisinde olmasını umuyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA