Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Tropikal desenlerle plajın en havalısı siz olun!

Yaza en çok yakışan parçalardan biri de tropikal desenli olanlar. Yazın tam ortasındaysak; hem günlük, hem de plaj stilimizi en havalısından renklendirmeye devam ediyor, tropik detayları gardırobumuza dahil etmeyi ihmal etmiyoruz.
Tropik desenlerin en çok plaj stiline yakıştığını hatırlatır, bu tarzınızla plajın en trendy ve havalı kadınlarından biri olacağınızı da söylemek isterim. Yalnız bu desenleri bir araya getirirken abartmamakta fayda var.
Desenli parçaları ya da birden çok renkli olanları bir arada kullanmak göz yorucu ve kafa karıştırıcı olabilirken, sizi geri planda bırakabilir. Desenli bikininizi, plaj elbisenizi yahut çantanızı kombinlerken, diğer parçalarda daha sakin renklere yönelmekte, olayı bir yerde patlatmakta fayda var. Diğer tarafta küçük detaylarla stili desteklemenin sakıncası var mı? Bence yok.
Flamingolar, papağanlar, kokteyl kadehleri, devasa boyutta çiçek desenleri, ananaslar, tropikal bitki figürleri; stilin ana ikonlarından. Yine sezon trendi yüksek belli bikininizin, şıpıdık terliklerinizin, topuklu ayakkabılarınızın, kimononuzun ya da çantanızın tropik desenlerde olmasının hiçbir sakıncası yok.
Ancak bunların birlikte kullanılması pek hoş değil.
Tropik desenler, en çok da hasırlarla birleştiğinde iyi duruyor.
Sezonun hitleri arasındaki hasır şapkalar, çantalar, ayakkabılar, bence bu tarza cuk oturacak.
Ketenler ise stilin en sevilen destekçilerinden.
Bu arada tropik dekorasyon öğeleri de çok moda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA