Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Can Tanrıyar git bir yere kafanı yar

Islak klipleri, Shakira dansları, bol makyajı, 'oraya gelirsem dağıtırım' edası, orta yaş kadını gibi gözükme sevdasıyla bir Petek Dinçöz'ümüz var, bizden içeri (Allah ayırmasın!). Yaptıklarıyla ilgilenirsiniz, ilgilenmezsiniz ama birçoğumuz ucundan kıyısından severiz Petek'i. Hem onun kimi zaman patavatsızlığa varan dobralığı inkar edilemez değil mi? Kimbilir belki de Perihan Mağden'in de vakti zamanında çiziktirdiği gibi 'arıza kadın'ların elebaşı olmasıdır bizi çeken... Bir de Petek'i alana yanında bedava, 'Hawaii gömleğim olmadan asla' sevgilisi, Can Tanrıyar Abimiz var tabii.

ESRA CEYHAN'A SEVGİLER
Öyle bir adam ki; Arzum Onan'dan bile arıza kadın yaratır vallahi. Bu nasıl bir ilişki modelidir Yarabbi? Reytingim bol olsun da, sevgilim kudurursa kudursun mu? Misal; geçen hafta Esra Ceyhan'ın programına konuk oluyor Petek. Maksim'de sahneye çıkmaya beş var modeli elbisesi (ki kendisini jean-tişörtle görsek yadırgarız), özenle taratılmış saçlarıyla iki dirhem bir çekirdek. Tam hoş geldiniz, beş gittiniz derken giriyor görüntü. O ne?!! Petekciğin karşısında sevgilisi. Başlıyor anlatmaya "Petek'i sevmiyorum"dan giriyor, "Onunla asla evlenmeyeceğim"den çıkıyor. Petek canlı yayında salya sümük, hüngür şakır, zırıl zırıl ağlıyor. Stüdyoyu terk etmek istiyor. Sonra anlaşılıyor ki neymiş? Hepsi şakaymış. Ha ha ha... Buradan o sırada pişmiş kelle gibi sırıtan ve yaptığını süper şaka sanan Esra Ceyhan'a da sevgilerimizi gönderiyoruz. Darısı başına! Artık sana da gülerler doya doya! Aradan bir hafta geçiyor, anlaşılan Can Tanrıyar Gitinşallahkafanıyar, hızını alamıyor, bu kez de Petek'in on dört yaşındaki görüntülerini Pazar Keyfi'nde yayınlıyor. Selülitli, tombul bacaklı, çirkin ördek yavrusu Petek... Az Sonra!. Flaş! Flaş! Flaş yanii.

SEVGİLİ DENİR Mİ?
Artık sabır mabır kalmıyor, atıyor Petek'in tepesinin tası. Almıyor evden içeri Can'ı, kapıları açmıyor. "Gazeteci-assolist evliliği yürümez, onunla asla evlenmeyeceğim" diyor. Ve ekliyor; "Gülben'le Hülya'ya asla böyle bir şey yapmazdı çünkü onlar arkadaşı..." Bu arada Reyting Can'ın rüyaları gerçekleşiyor ve Pazar Keyfi reytingleri 27-28 sharelere ulaşıyor, tavana vuruyor. Aşkı da dibe! İnanıyorum Petek'in samimiyetine. Reklam değil bu. Petek'in sevgilisinin parmağını kırması, Bülent Ersoy'un önünde selam durması ne kadar gerçekse o kadar gerçek! Petek bu sefer sevgilisinin parmağını değil, kafasını bile kırsa yetmez. Tamam böyle şeylere aşk deniyor, bazen cidden aşk böyle oluyor. İnsan canını yakmak, uğraşmak, kanırtmak istiyor. İstiyor da böyle bir adama sevgili deniyor mu? Orası tartışılır işte...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA