Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın çiçek gibi top 5'i

1. K: Yazarların biyografilerini, en sevdiğimiz romanların hangi şartlar altında yazıldığını anlatan nefis yazılardan oluşan edebiyat dergisi. Her sayıyı arşivliyorum, size de tavsiye ederim.
2. 2007 Grammy Nominees: Mary J. Blige, Dixie Chicks, Carrie Underwood... Kısaca yılın en iyileri, Grammy adayları aynı albümde, mutlaka alınmalı.
3. Maslak Mudo Concept: Bu sefer yapma çiçekleriyle... "Ama çiçeğin yapması da pek yavan" demeyin. Duruma hakim ve zevk sahibi görevlilerle annem el ele verince tropik çiçeklerle evim bambaşka oldu.
4. Neo-fly: Sokak stilinde giyinmeyi sevenler için en doğru adres. Şimdi Beyoğlu Markiz'in sokağında yakında Kadıköy ve Nişantaşı'nda...
5. Zarsutra: Bu da haftanın en eğlencelisi. Yaramaz T-box'çılar yine yapmışlar yapacaklarını. İki tane zar, birinde banyo, asansör gibi mekanlar, diğerinde de aganigi modelleri var. Anlayın yani! Çok güleceksiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA