Türkiye'nin en iyi haber sitesi

AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın top 5'i

1. Zoe: Galatasaray Lisesi'nin sokağında muhteşem İstanbul manzaralı bir teras. Yemekleri de lezzetli ama bu manzara karşısında kuru ekmek bile yenir. Zoe'yi tavsiye etmeyi bir borç bilirim.
2. Atilla Aydoğdu: 'www.medyatava.com'daki bütün yazılarını hararetle takip ediyorum. Üslubunu ve bakış açısını çok beğeniyorum. Hoş döndün Atilla Aydoğdu!
3. Kydonia-Ayvalık Mutfağı: Yaz sofralarınıza lezzet katacak iştah açıcı bir yemek kitabı. Erkan Acural, ayvalık tostundan, nefis balık ve ot yemeklerine kadar çeşit çeşit Ayvalık yemek tariflerini yazmış.
4. Facebook: İnternetteki diğer arkadaşlık siteleri kabak tadı verip, amacından sapınca bütün sitelerden çıkmıştım. Ama artık 'www.facebook.com'a giriyorum. Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı bulup, güzel sohbetler yapıyorum.
5. Retro Vespa: Son yıllarda Vespa motosikletle gezmek pek popüler oldu. Şimdi de Beymen'de Vespa'nın 60. yılı şerefine iki retro model Vespa satılıyor. Öyle şekerler ki. Üstelik 12 taksit! Meraklıları kaçırmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.