Türkiye'nin en iyi haber sitesi

AYŞE ÖZYILMAZEL

Şimdi temizlik zamanı

Bir bilmecem var okurlar! (Haydi sor, sor!) Hayatınız yenilenir! (Acaba nedir, nedir?) Bahar denince akla (Tamam şimdi buldum) hemen onun adı gelir! Temizlik! Temizlik! Temizlik! İhtiyacımız olan kesinlikle budur. Hayatımızı üç su yıkamak, fazlalıkları atmak, dertlerin tozunu almak, canımızı sıkanları çöpe atmak, mecburiyetleri silkelemek! Diyelim; gecelerinizi karartan, sabah 3-5 nöbetlerine diken, size mutsuzluklardan mutsuzluk beğendiren, bütün gün kaybolan, gecenin ikisinde SMS'e asılan bir sevgiliniz var. Deli misiniz yahu? Alın koca bir çöp torbası doldurun içine ne var ne yoksa, atın kapının önüne. Sallayın, rahatlayın! (Hatta Demet Akalın gibi Bebek'te üç beş tur atın üstüne bir de Miami yapın dermişim) Bakın nasıl bir bahar ferahlığı gelecek içinize. Gelelim arkadaşlara... İyi gününüzde sizinle sevinmeyen, en ihtiyaç duyduğunuzda ortadan kaybolan, arkadaşlık sınavından sürekli ikmale kalan, gecelere akmaktan başka bir şeyden anlamayan, sizi boş zamanlarının yedeği yapan kim varsa; onlara da 'yar saçların lüle lüle, hadi canım sana güle güle' çekiverin.

AŞK NASİPTİR

Hele o enerjinizi emen, yanından ayrıldığınızda üç gün uyumak istediğiniz tipler yok mu! Hiç sağda bekleme yapmaya değmez, bahar temizliği affetmez! Mecburen mecburiyetten tahammül ettiğiniz, 'ayıp olur' diye katlandığınız ne varsa bırakın gitsin, götürsün her şeyleriii, -leri, -leri. Bu hayata tahammül etmek için mi geldik canım! Kimse size ayıp olduğunu düşünüyor mu? Siz enayiliğin cumhurbaşkanı mısınız? (Estağfurullah) Yazarınızdan tavsiye: Hadi siz de benim gibi başlayın temizliğe. Üç tane dostunuz olsun, tam olsun. Aşka gelince; aşk nasiptir, olursa basittir, olmazsa gelsin sıradakidir. Şu dünyada sizden değerli kim var canım?

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA