Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gökhan Arsoy konuşuyor: "O kaseti gönderemez!"

Cengiz Semercioğlu dün yazmış... 'Gazetecilikle diyet yapmak arasındaki fark!' Vay vay vay... Hürriyet'in Taylan Kümeli-Gökhan Arsoy ilişkisi hakkındaki haberi üzerine diyetisyenim Taylan Kümeli ile konuşmuştum. Evet! Taylan Kümeli diyetisyenim! Birçok ünlü arkadaşım olduğu gibi, onlarla ilgili doğru ve tarafsız haberler yaptığım gibi, Taylan Kümeli de diyetisyenim! Ama diyetisyenim diye, benim yaptığım işi bu şekilde sorgulayamazsın! Nasıl Demirhan Hararlı telefon açıp Gökhan Arsoy'la ve Taylan Kümeli'yle konuşmuşsa, ben de konuştum! Diyetisyenimin şapkasının altından yazımı yazıyormuşum...

DİYETİSYENİMİN SEVGİLİSİ
Beni okuyanlar buna ancak gülerler... Ben kendi babasını bile eleştirebilen biriyim! Bunu sen de biliyorsun fakat dün canın bilmemeyi çekmiş, dün canın çakmak istemiş. Neyse... Şimdi de Gökhan Arsoy'la konuştum. Diyetisyenimin sevgilisiyle yani... Cengiz Semercioğlu'nun "Elimizde kaset var. Gökhan Arsoy 'arkadaşız' diyor çünkü aralarındaki yaş farkından dolayı babasından çekiniyor. Kasette bu da var" sözlerini kendisine sordum, işte cevaplar:
Gökhan Bey, günaydın! Cengiz Semercioğlu'nda kaset varmış, ilişkinizi inkar etmişsiniz, babanızdan çekiniyormuşsunuz?
Keşke olsa böyle bir ses kaydı da hep beraber dinlesek. Çok merak ediyorum nerelerinden uydurdular...

EVET, ARKADAŞIZ DEDİM
Şimdi siz kaseti mi inkar ediyorsunuz? Cengiz, "kaset var" diyor ama...
Demirhan'la telefonda konuştuk, kaydetmiş olabilirler. Ben, 'babamla ilgili bir şey konuşmadık' diyorum.
Peki ne konuştunuz?
Demirhan aradı, Taylan'la ne olduğunu sordu; "Üç aydır tanışıyoruz, bir program için çalışıyoruz, bundan dolayı arkadaşlığımız devam ediyor" dedim.
'Arkadaşlığımız' derken ne demek istediniz?
"Duygusal bir şeyimiz yok, arkadaşız" dedim. Buraya kadar doğru!

BABAM KARIŞIR MI!
E peki, yalan olan ne?
Benim ona "Benim Taylan'la aramda bir şey olamaz" demem. "Ben iş yapıyoruz" dedim. "Babamdan çekiniyorum, babam istemiyor" gibi bir şey demedim. Yahu babam bana karışır mı? Tam tersine Taylan için son derece pozitif düşünüyorlar. Sanki benim ailem istemiyor gibi yazarsan Taylan'a ve bana zarar verirsin.
E kasette var diyorlar, Cengiz Semercioğlu'nun yazdıklarını söylemediğinize emin misiniz?
Bu şekilde bir konu konuşulduysa şerefsizim. "O kaseti gönderirim" demiş, gönderemez!
Peki, biriniz "ilişkimiz var" dedi, diğeriniz "arkadaşız" dedi. Niye bir karara varamadınız?
Taylan'la biz baştan, "Aramızdakini insanların burnuna sokmayalım" diye karar almıştık çünkü ilişki çok yıpranıyor, herkesin ağzına sakız oluyor. Demirhan beni arayınca "Yakın arkadaşız, yakında da iş yapacağız" dedim. Fakat Taylan da "İlişkimiz var" demiş. Bizim aramızdaki koordinasyon bozukluğundan çıktı bu olaylar.

BERABERİZ...
Başından bir kere ikiniz de "ilişkimiz doğru" deseydiniz her şey daha kolay olmaz mıydı?
Keşke deseydik, keşke aynı ağızda konuşsaydık. Sadece aramızda koordinasyon bozukluğu oldu... Beraberiz, ama kimseye hesap vermek zorunda değiliz!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA