Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Buket ve Özgür bu topa girmez

Kimse boşuna sevinmesin, nur topu gibi skandallı, tartışmalı, 'Kezban Hatemi'li bir boşanma davamız daha olmayacak. Dün gazetelerde ilk kılçık atılmıştı ortaya; oyuncu Buket Dereoğlu ve Özgür Özgülgün boşanıyorlarmış. Habere göre sebep, Buket'in Özgür'ü aldatmasıymış. İnanmam ya neyse... Küçük kaşımalarla başlayan bu iş, üç vakte kadar hayli dallandırılıp budaklandırılmaya çalışılacak mı? Evet! Ve fakat ben size şimdiden hava tahminimi yapayım: Buket'i de Özgür'ü de tanırım. Demem o ki, boşuna heveslenmeyin; bir Eren Talu- Defne Samyeli ya da Seren Serengil- Musa Aytun filmi daha, az sonra vizyona girmeyecek. Buket ve Özgür beş yıldır karı kocalar ama her şeyden önce birbirine değer veren çok yakın arkadaşlar, dostlar. Defalarca biraraya geldim ikisiyle de... Ben eminim ki bu hadisede ne Buket, Özgür'ü kıracak bir açıklama yapacak ne de Özgür, Buket'i.

EVLENMEM ARKADAŞ

Onlar boşanıyorlarsa, sessiz sedasız, en medenisinden, en dostluk kokanından bir boşanmaya imza atacaklar. Zaten aksi söz konusu olursa, Buket'le Özgür kendilerini bozarsa, ben hayatta evlenmem arkadaş! O kadar da büyük konuştum işte.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA