Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cool değilim ve yazmaya devam edeceğim

Evet! Ben cool değilim... Aldırmaz, sakin, sükunetli, geniş, rahat, kaygısız, serin duruşlu bir tip değilim. Bir 10 sene daha da olamam. Yapım bu! Telaşlıyım, inatçıyım, ille de aklımdan geçeni söylemem lazım, yoksa çatlarım. Bütün duygularım yüzümden şak diye okunur benim. Mutluysam da anlarsınız, kızgınsam da, üzgünsem de, sıkılmışsam da. Asla plan yapamam, hesap kitap yapamam. Ben ne yaparsam kim ne düşünür, kim ne tepki verir diye düşünemem. Hadi düşündüm ve imajı ayarladım diyelim, yine de yapamam. Elime yüzüme gözüme bulaşır benim.

TEOMAN, YILMAZ...

Evet! Ben cool değilim. Hiçbir zaman olmadım. Cool insanlara bayılırım. Sakin sessiz, derinden, o aldırmaz, takmaz ve yorumsuz hallerinin hastasıyım, ama dedim ya; ben cool değilim. Kim cool? Misal Teoman cool, Mazhar Alanson çok cool, Ayşe Hatun Önal cool (bana öyle geliyor en azından), Acun cool, diyelim Cem Yılmaz cool değil, Yılmaz Erdoğan cool, Sanem Altan cool, Ajda Pekkan cool falan da filan... Dün gazeteci arkadaşımız Tuğçe Tatari sağ olsun köşesinde beni yazmış ve bana tavsiye etmiş 'Ayşe biraz cool ol' diye... Özetle Tuğçe; Ayşe Özyılmazel eski sevgilisi Okan Bayülgen'i artık köşesinde yazmasın. Bu hiç cool bir davranış değil. Okan'la ilgili yazılar yazıyor, eleştiriyor, övüyor buna hiç gerek yok. Artık Okan'ın adını bile anmasın, adam evlendi barklandı gibisine şeyler öneriyor işte. Öncelikle Tuğçe'ye beni düşünüp, benim adıma kaygılandığı için teşekkür etmek isterim. Günümüzde abla, kardeşi böyle düşünmez valla! Şimdi cevabıma gelelim: Adı üstünde Okan Bayülgen benim 'eski' sevgilim. Hatasıyla sevabıyla yaşanmış, bitmiş. Dosya kapanmış, rafa kalkmış.

ÖNEMLİ OLAN TEK ŞEY...
Okan Bayülgen Türkiye'nin en önemli figürlerinden biridir, haftada üç gün televizyonda canlı yayın yapmaktadır ve bütün basına, köşe yazarlarına şahane malzemeler vermektedir. Afedersiniz ama herkes kalkıp Okan'la ve yaptıklarıyla ilgili kalem oynatacak da ben eski sevgilim diye oynatamayacak mıyım? Benim defterimde yok öyle şey. Ben eski sevgilim Haşmet'i de yazarım, babamı da, annemi de, en yakın arkadaşlarımı da... Benim tek sadakatim yazılarımadır a dostlar. Bundan sonra da böyle olacaktır. Aklımdan geçeni yazmama kimse engel olamaz. El alem ne der, cool görünmez miyim diye düşünmeme kimse sebep olamaz. Cool görünmek bazı arkadaşlarım için önemli olabilir ama benim için önemli olan tek şey var, o da gündemi takip ederek düşündüklerimi yazmak. Hiçbir korku benimle kalemim arasına giremez ve girmeyecektir. Nokta. Yani ben aynen yazmaya devam edeceğim, kimse boşuna kaygılanıp, yüreciklerini darlamasın, e mi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA