Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Modanın 'Alex'i olabilir misin?

Herkes gibi benim de merakla takip ettiğim blog'lar var.
Aslında blog'lardan çok, Instagram delirmesi geçiriyorum.
Hatta hastasıyım Instagram'ın.
Twitter gibi 'Eee daha daha naber?' kıvamına gelmiyor, Facebook gibi dürtenin yok, amaçtan sapma yok, kafa karışıklığı, sağdan soldan çıkan reklamlar, öneriler yok.
Çektiğimiz fotoğraflar bizimle, hislerimizle, aklımızdan geçenlerle ve hayatı ele alışımızla ilgili o kadar çok şey söylüyor ki, şaşırmamak ve vaziyete hayran olup kapılmamak imkansız.
Dönelim takip ettiğim bloglara...

MİLANO MODASI BİT TIK UZAKTA!

Mesela iş modaya gelince; Milano'da stil danışmanlığı, moda editörlüğü ve L'Officiel Milano editörlüğü yapan arkadaşım İpek Ersoy'u kare kare takip ediyorum.
Bu da benim lüksüm olsun; sırf İpek'le mağazaları gezebilmek için kalkıp Milano'ya gidiyorum.
Kendisi olayın merkezinde, duruma öyle hakim ki! Bir de fena halde zevkli, moda delisi. Çıtı pıtı bedeni, uzun koyu kestane saçları ve tatlı gülümsemesiyle, elinde fotoğraf makinesi, sokakta stilini beğendiklerini durdurup fotoğraflıyor, mağazaların vitrinlerine yapışıyor, nerede ne var ezbere biliyor.
Asla onun gibi bir Alex olamam ama ondan yararlanabilirim, değil mi?
Bundan böyle ara sıra Milano'dan yazılar gönderecek bize İpek. Modayla ilgili bilgiler de verecek, internet alışverişleri için ipuçları da, stil önerileri de...
Bugünkü yazısı kadınlar ve moda. Üçe ayırmış bizleri, acaba sen hangisisin?
İpek'i lamodenvogue.blogspot. com adresinden takip edebilirsin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA