Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Burcu ve Emre evleniyoooooo!

Bu çifte bayılıyorum. Esasen ben sevgili olmayı becerebilen, birbirlerini mutlu etme yarışına giren, kendi özel dünyalarını yaratan, sevgiyi göstermenin türlü türlü yolunu arayıp bulmaktan sıkılmayan, ilişkilerine özenen çiftleri çok seviyorum.
Oyuncu Burcu Biricik ve uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Emre Yetkin de bu isimlerden... Bu güzel çift, 30 Temmuz'da evleniyor.
Öyle tatlı bir davetiye hazırlamışlar ki, paylaşmadan edemedim. Davetiyenin teması olarak, en sevdikleri romantik komedi filmi '50 İlk Öpücük'ü (50 First Dates) seçmişler. Hani Adam Sandler ve Drew Barrymore'un oynadığı ve her izlediğimizde bize aşkın ne olduğunu anlatan o nefis film...
Filmde; kız her sabah hafızasını kaybetmiş olarak uyanıyor, ona aşık adam da her sabah ona yeniden aşklarını hatırlatıyor ve kızı her gün 'ilk kez' öpüyordu.
Film, aşkın asla vazgeçmemek olduğunu bize gösteriyordu. Burcu ve Emre de üşenmemiş, Unite.ad stüdyosuna girip fotoğrafçı Bayhan Atik ile düğün davetiyeleri için bir çekim yapmış ve filmin afişinin aynısını hazırlamışlar. Sanat yönetmenliğini de benim kankam, radyo programcısı Yasemin Şefik yapmış. Valla bayıldım!
Bu aralar pek duygusalım; davetiyeye baka baka gözlerim doldu, hayallere daldım.
Diyeceğim o ki 1: Şu hayatta aşktan güzel ne var ki...
Diyeceğim o ki 2: Burcu ve Emre, her gününüz ilk gününüz kadar heyecanlı ve aşk dolu olsun. Şimdiden tebrikler...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA