Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

E tabii, kısmetse olur!

Bu işler kısmet mi? Biraz. Biraz da akıl, mantık, emek, sabır ve özen.
Hangi işler bunlar?
Gönül işleri, ikili ilişkiler tabii.
Ve fakat gelin görün ki bazen tüm bildikleriniz çöpe gidiyor, akıl kar etmiyor. Aşık oluyorsun ya da başka bir şey oluyorsun.
Mesela sevgiye muhtaç olduğun bir zamana denk geliyor, yalnızlıktan usanmış oluyorsun.
Bazı sözlere inanma ihtiyacın yükseliyor.
Hayallere kapılıyorsun.
Sonra bir bakıyorsun ki hiç de senin düşlediğin, görmek istediğin gibi değilmiş gerçekler.

GÜÇLÜ KADIN HİKAYESİ
Dün sabah Twitter'ın TT listesinde evlilik programı 'Kısmetse Olur'u sunan Seda Akgül'ü görünce merak edip haberlere baktım. Mart ayında evlendiği Avram Habif'ten boşanmış ve bir de yazı yazmış. Yazı şöyle: "Bazen çok bilmek ve farkındalık ilişkilerde dezavantajdır, kül yutmazsınız çünkü. Siz benim kitaplarda yazdıklarımı yapın, yaptıklarımı yapmayın. Keşke evlenmeden önce ben de kitabımı bir kez daha okusaydım. Dünyada tek değer vermek ve saygı duymak zorunda olduğunuz kişi kendinizsiniz. Sizi ezmek isteyen kişilerle beraber olmayın." Yazıyı okuyunca kendi kendime dedim 'Bu tipik bir güçlü kadın ve buna gıcık kapan erkeğin aşk hikayesidir, Seda Akgül ile konuşmalıyım.' Kendisine ulaştım, dürüstçe yazdığı yazıdan dolayı tebrik ettim. Çünkü yaşadıklarımızı utanmadan anlattığımız zaman aynı sıkıntıları yaşayanlara ışık tutabilir, onlara farkında olmadan yardımcı olabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA