Sosyal medyada en çok ilgi gören şeyler, moda ve yeme-içme-seyahat sayfaları. Yazılı basında ya da televizyonlarda görmediğimiz isimler Instagram, , Snapchat ve Facebook'u sallıyor, gündemi, trendleri belirliyorlar. Bu yüzdendir ki büyük markalar piyasaya sürdükleri yeni ürünleri, PR'cılar tanıtmak istedikleri mekanları önce onlara sunuyor. Onların paylaşımlarının etkisi yazılı basının önüne geçiyor.
Cumartesi GÜNAYDIN'da sosyal medyanın yeme-içme-deneyim gurularını toplayıp röportaj yaptım. Yüz binlerce tavsiyesi olan 'Tok Gezenler Kulübü' üyeleri Guru Kafa, Tat Dedektifi, Oğuz Yenihayat ve Uçakyolcusutr bu işe nasıl girdiklerini, kurallarını, sırlarını anlattılar. Bugünse sırada benim büyük dikkatle takip ettiğim Guru Kafa'nın beş lezzet tavsiyesi var. Defterinize yazın, yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.
Afiyet olsun.
Kayseri- Altınsaray Pöç Salonu: İç pilav ve 14 saat ağır ateşte pişmiş pöç eti için...
Gaziantep- Kebapçı Muzo: Boğazaltı dedikleri eti ve pidenin içinde sundukları garnitürleri ile zırhtan geçirdikleri tavuk eti için...
Hatay Reyhanlı- Hamamcıoğlu Humus: Yıllara meydan okuyan nefis humusu için...
Antalya- Serpme Börekçi Tevfik Usta: Dört kuşaktır müthiş yaptıkları, müthiş lezzetli börekleri için.
Alaçatı- Söğüşçüm: Gerçek bir bıçak kullanma ustası Abi'nin özenle hazırladığı söğüşleri için...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER
BİZE ULAŞIN