Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ayrılıktan sonra paylaşılmayacak 5 mesaj

Yoook birinden ayrılmış değilim, ayrılmak için önce birleşmek gerek değil mi efendim? Benimkisi tamamen hizmet... Sosyal medya sağ olsun; artık şaaak diye tek post'ta kim sevgilisinden ayrılmış, kim aldatılmış, kim kinli, kim yaralı anlıyoruz. Ama anlamasak daha cool, daha yakışıklı değil mi? Hem sonra insan pişman olup 'Değer miydi hiiiç, değer miydi söyleee!' çekiyor, kendine kızıyor.
Ayrıldıktan sonra sosyal medyada atılmayacak beş post şöyle:

1. 'Öyle bir öldün ki içimde, kıyamette bile dirilmeyeceksin', 'Hani 'Senin için ölürüm' diyordun ya, evet benim için öldün', 'Bir gün herkes gibi olmadığımı anlayacaksın ama o zaman sen benim için herkes gibi olacaksın' tadında özlü sözler... Sonrasında Özdemir Asaf'lar, Cemal Süreya'lar lar da lar... Özlü söze girmeyelim n'olur... Yahu senin için ilişki bittiyse, 'Bu ne haykırış azizim!' diye sormazlar mı?

2.
'Bizim kızlarla-erkeklerle eğleniyorum, hem de çok eğleniyorum, her gece eğleniyorum, ay valla aşırı eğleniyorum, ayaklı eğlence kanalı gibiyim' konulu vur patlasın çal oynasın videoları... Ve videolara eşlik eden giderli şarkılar. Eşittir: Kederimden ölüyorum, kendimi sokaklara vurdum.

3.
#tbt'lerle ('throwback' denen, eski fotoların anı kıvamında yeniden post edilmesi olayı) eski sevgiliye göndermeler. Misal, onunla gittiğiniz yaz tatilinden, onun olmadığı fotolarınızı koyup altına manidar sözler döşemek falan. Gitmeyin geçmişe canım, takılmayın oralarda... Adama mesaj göndermeyin.

4.
Selfie'ler, selfie'ler ve yine selfieler... Ayrılık döneminde, selfie bir hastalık gibi tüm bedeni sarıyor sanki. Sabah kalkıyor selfie, öğlen yemekte selfie, ikindide selfie, akşam selfie, uykudan önce selfie... Kedi, köpek, spor hocası, arkadaş, garson, çaycı Ahmet Abi, vale İhsan...
Kimi görse selfie'ye giriyor arkadaş! Girme canım, kendine o kadar yakından girme.

5.
Bu artık işin en dibi... Nedir o? Tabii ki ayrıldığın kişinin en yakın arkadaşlarıyla atılan postlar. Mesaj: Bak senden ayrıldım ama arkadaşların benim ne tatlı, ne şeker, ne müthiş biri olduğumun farkında. Sen gittin, onlar kaldı. Salak olan, kayıpta olan sensin.
Ahh be gülüm! Yapma e mi, selfie'ler kus ama bunu yapma tamam mı? Çünkü buradaki mesaj, direkt olarak ayrıldığın kişiye gidiyor: Unutamıyorum seniiiiii!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA