Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5’i

1 Tabii ki GÜNAYDIN'ın yeni yıl partisi: Müzisyenler, modeller, oyuncular, yapımcılar, sosyete sayfalarının kahramanları, sosyal medya fenomenleri; kimi ararsanız geldi. Kenan Doğulu'su, Berkay'ı, Deniz Seki'si, İrem Derici'si, Musfafa Ceceli'si ve daha sayamadığım birçok ünlü sanatçı şarkılar söyledi.
Günlerce magazin programlarına konu oldu.
Eee daha ne olsun!
2 'Acı Tatlı Ekşi':
Yılın son aşk filmi.
Hem tatlı, hem acı bir aşk filmi. Özge Özpirinçci kalp ben. Samimiyetine, doğallığına, oyunculuğuna, aşkına, gülüşüne bayılıyorum.
3 Metin Zakoğlu:
Bir arkadaşımın evindeki yılbaşı partisinde kapı çaldı, içeri Metin Zakoğlu girdi ve stand-up gösterisini oynamaya başladı.
Gösterinin adı 'Edepsiz Komedi'. Evlere, davetlere gidip oynuyor.
Müthiş zor bir iş yapıyor ama çok iyi yapıyor. Biz bu sürprize bayıldık.
4 Kahve Dünyası'nın fındık kreması: Geçen hafta tanıtımına gittim, günlerdir elimde kavanoz kaşıklıyorum. Hani çikolatalı meşhur fındık kreması var ya, ona 100 basar. Özelliği de içinde kimyasal maddeler olmaması; zaten raf ömrü iki ay.
5 Fenix: Geçtiğimiz günlerde Mert Vidinli, kolumdan tutup götürünce bu sezon ilk kez gittim. Etiler'deki Fenix sanırım tam da şu aralar İstanbul'un en şık, eğlenceli, görmeligörünmeli ve aynı zamanda lezzetli yeri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA