Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yılın en kötü 5'lisi

Radyo programcısı Yasemin Şefik, her yıl sonu olduğu gibi bu yıl da Yılın En Kötüleri'ni seçerken beni programına alacağını söyledi. Aslında 2017'nin kötüleri saymakla bitmez ama ben ortaya karışık küçük bir magazin listesi yaptım. 2017'nin son dakika kötüleri de diğer kutularda...

En kötü aldatma ve en kötü yalancı: Murat Başoğlu! Ensest ilişkisiyle mi yakalanmadı, yeğenine Olga mı demedi, inkar yeminleri mi etmedi, fotoşop bahanesine mi sığınmadı, 'Üzerime oyunlar oynanıyor' çığlıkları mı atmadı...

En kötü çift, en kötü öpüşme, en kötü guru: Adriana Lima-Metin Hara... Her bir 'aşk' kareleri zorla öpüşmenin fotoğraflanmış haliydi sanki. İnanmadık bana ne, inanmadık işte... 'Yılın en kötü gurusu' şampiyonu Metin Hara, eski sevgililerinin listesini vererek, 'bakın ben ne adamım be!' mi çekmedi. Köşe yazarlarına 'Bak valla bir tek seni okuyorum' gazıyla taraftar toplamak için mesajlar mı döşenmedi, Adriana sorulunca 'Ben bilim insanıyım' mı demedi. Ah be gurum.

En kötü çıkış yapan grup: 'KKS' yani Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural- Seçkin Piriler. Kadınlar kapışıyor, ortadaki erkek tıp oynuyor, hakaretler, eski kaşarlar havalarda uçuşuyor. Valla fena, çok fena.

En kötü kaçış: Emrah Serbes. Akollü kullandığı otomobille bir ailenin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'in suçunu arkadaşının yüklenmesinden bir hafta sonra itirafçı olması.

En kötü şok: Takıntılı aşığının kurbanı olan ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi, sonrasında mikrofonu görenin konuşması, geride kalan ailesi ve sevenleri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA