Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

İşin sırrı kendine güven

Geçen hafta sosyal medyada en çok Arda Turan'ın kıyafeti konuşuldu. Ancak çok yüksek bir özgüvene sahip olanların yapacağı bir seçimle; kısa paça smokin pantolon altına slippers (terlik) model ayakkabı giymiş. Bizim sınırlarda pek makbul olmayacak bir görüntü ama yurt dışında erkek modasında bu trend neredeyse bitmek üzere. Pharrell Williams'ın Oscar Töreni'nde kısa paçayı bırakın, şort smokin giymesi işin boyutunu epey değiştirdi. Trendleri sıkı sıkıya takip eden biriyseniz, bir de 'Kim ne diyecek' diye düşünmüyorsanız; Arda Turan'ın böyle bir seçim yapmasını sevdim bile diyebilirim.
Şöhretli insanlara bu tarz uç seçimler yapmayı yakıştırıyorum. Nasıl Rihanna'nın anadan üryan davetlere katılmasına 'Ama o Rihanna'dır, o yapabilir' deniliyorsa, bizde de futbolcuların bu tarz kısa paça sevdasına tutulması çok daha kabul edilebilir bir durum. Ha Avrupa'da bu tarz seçimleri, ancak boyu ve bacak boyu uzun olanlar yapar, orası ayrı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA