Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

'Great Gatsby'den fırlamış gibi...

Güzellik editörü Eda Şentürk'ün düğünü, birbirinden güzel karelerle, insanda en stil sahibi filmlerden 'Great Gatsby'yi izliyor hissi yaratıyor. Uzun zamandır bu kadar klas ve yaratmak istenen temaya uygun bir Türk gelin görmemiştim. Omuzları açıkta bırakan tümü dantel gelinlik, Şentürk'e kusursuz bir şekilde yakışmış. Ama en hoşuma giden, detaylara gösterilen özenli ve başarılı çalışma.

KUSURSUZ DETAYLAR
Makyajı ışıl ışıl, tam olması gerektiği gibi. Bizim, 'gelin makyajı' adı altında gelini tanınmaz hale sokan tuhaf bir makyaj adetimiz vardır. Eda Şentürk, güzellik editörü olarak uzmanlığını kendi makyajında da konuşturmuş. Şentürk'ün saç modeli, romantik havasıyla çok uyumlu. Saçlarında, 'Great Gatsby' filminde Carey Mulligan'ın canlandırdığı 'Daisy Buchanan'ın taktığı ikonik Tiffany&Co.'nun çok benzeri harika bir bant var. Mekan Sait Halim Paşa Yalısı da temaya eşlik etmiş. Minik çiçek kızlar bile en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Ee klas bir zevke sahipseniz, ortaya bu kadar başarılı bir sonuç çıkması sürpriz olmuyor. Bu güzel ve stil sahibi çifte mutluluklar dilerim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA