Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Haftanın 'Evet'i ve 'Hayır'ı

Farah Zeynep Abdullah ne kadar ünlü, ne kadar paralı olursa olsun belli ki mahalle pazarından giyinmeye devam ediyor. Elindeki siyah ve mavi renklerdeki çantası olmasa; ev işi yaparken giydiği kıyafetini giymiş, rahat rahat takılmış diyeceğim. Ama çantasının renkleriyle siyah mavi kombini uyuyor ya, işte o zaman bu kıyafet için görünenin aksine epey kafa patlattığının ipucunu veriyor. Şöhretin, maddi gücün ve aklınıza gelebilecek her türlü imkanın; içinizde yoksa bir işe yaramayacağını görmek adına ikonik bir kare!
Şirin Ediger, köşemde en sık yer alan konuklarımdan. Her defasında da rüküşler listemdeydi. Ama geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette gördüğüm Şirin Ediger'e tek kelimeyle hayran kaldım. Duru güzelliğini doğal makyaj ve saçlarıyla daha da ön plana çıkarmış. Elbise müthiş yakışmış. Havası, duruşu müthiş klas.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA