Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Duru ve zarif bir gelin

Neslişah Alkoçlar'ın gelinliği zarif mi zarif bir Monique Lhuillier tasarımı. Gelinliği düğünden önce gördüğümde de fiziğine ve havasına çok yakıştırmıştım. Hangi takı takılsın diye ufak çaplı bir kriz yaşanmıştı ama görüldüğü üzere en doğru karar verilmiş. Duru ve zarif bir gelin. Bu güzel çifte mutluluklar diledikten sonra geçelim düğünde dikkatimi çeken diğer detaylara:
Anne-kız Gülşah Alkoçlar ve Hülya Koçyiğit, yaşsız kadınlar mertebesine ulaşmışlar. İkisi de yaşlarına ve fiziklerine göre çok güzel ve şıklar. Gülşah Alkoçlar'ın Raisa&Vanessa kıyafeti müthiş yakışmış; kusursuz taşımış.
Aslışah Alkoçlar'ın ortalığın tozunu dumana katması yakındır. Müthiş Avrupai bir fiziğe ve zarafete sahip. Elbisesini genç yaşına ve ortama uygun bulmasam da kalem gibi fiziğiyle tüm kusurları örtebilmesini sevdim.
Gül Saygı'da, son zamanlarda çok moda olan, 'Frozen' çizgi filminden 'Elsa' karakterinin örgü saç modelini görmek hoş oldu. Hatun fazlasıyla güzel. Ne yapsa yakışıyor.
Buse Terim'in elbisesi güzel ve aksesuvar kodları gayet uygun. Ama keşke saçlarını açık ve doğal bırakıp gençliğini baltalamasaymış.
Ronit Gülcan'ın fitliği, hayranlık uyandırmaya devam ediyor.
Davetliler arasında en tuhafıma giden; fotoğrafı çekilirken iyi ışık sağlaması açısından reflektörünü kolunda taşıyan Aslı Pehlivanlar oldu.
Hanımların çoğu işin kolayına kaçıp Hervé Leger tasarımı maksi bandaj elbise seçmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA