Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Didem Antebi'nin yeni heyecanı

Bir sabah Didem Antebi'nin telefonuyla uyandım. "Pelin, hadi yarın seni şu adreste bekliyorum, bir konuda fikrini öğrenmek istiyorum" dediğinde acaba neyle karşılaşacağım diye epey meraklanmıştım. Ertesi gün verdiği adrese gittiğimde karşımda çok şık bir villa duruyordu.

ÜÇ ORTAKLAR
İçeriye girdiğimde önce bir kuaför sandım. Sonra yan yana ferah odalar, makyaj odası, toplantı odası ve insanın içini açan çok hoş bir bahçe... Ve Didem Antebi heyecanla başlıyor yeni projesini anlatmaya. Geçtiğimiz ay iki ortağı Gökhan Yalçıner ve Çağdaş Uluçay ile birlikte ICON34 Agency ismini verdikleri bir ajans açmışlar. Hem stil, hem de saç ve makyaj danışmanlığı veren ICON34, 10 kişiyle yola çıkmış. Bu kadar kısa zamanda birçok kurumsal firmanın reklam stylingini ve moda dergilerine saç-makyaj-kurgu çalışması yapmışlar bile. Ayrıca Didem Antebi'nin zevkiyle müşterilere gardırop detoksu, dolap yenileme ve özel bir davete hazırlama hizmeti de veriliyor. Bu tarz çalışmaları görmek hoşuma gidiyor. Eğer iddialı olmayı seviyorsanız ve beğenilmeyi istiyorsanız, işin doğrusu; kendinizi profesyonellerin eline teslim etmektir. Ortaklardan Gökhan en konuşkan ve enerjik olanı. Çağdaş, daha ağırbaşlı ve kendinden emin. Didem ise mutlu ve heyecanlı. 'Türkiye'nin en şıkı, en rüküşü kim?' diye aramızda tatlı tatlı sohbet ederken, içimden 'Bu ekibi daha çok büyük başarılar bekliyor' diye geçiriyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA