Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Tuba büyüküstün üzmedi!

Tuba Büyüküstün'ün Emmy Ödülleri'nde aday olması gurur verici. Ödül alamamış olsa da aday olması bile kendisini tebrik etmeye yeter. Tabii böylesi önemli bir gecede nasıl görüneceği, neler giyeceği de bir o kadar önemli. Şıklık anlamında ne yazık ki başarılı bir isim değil ama olsun, yine de meraktaydım.
Büyüküstün, bir süredir naif güzelliğiyle uyumlu Closh markasıyla çalışıyor. Yine aynı markadan günümüz trendlerine uygun modern kesimli, göbeği açıkta bırakan iki parçalı zengin işlemeli bir kıyafet giydi. Bu tarz kıyafetlerin sonu, ister istemez Gwyneth Paltrow'un giydiği Emilio Pucci ile karşılaştırılmak oluyor. Bizim kızımız Gwyneth'den çok daha güzel. Kıyafet, ince fiziğine yakışmış, güzel taşımış. Boynundaki madalyon aday olan herkese komite tarafından veriliyor ve bu şekilde fotoğraflanıyorlar. O yüzden madalyonu görmeyin.
Tek sıkıntım, saçların fazlasıyla özensiz görünümü. Sade makyajını sevdim. Kısaca, görür görmez gözlerim hayranlıkla büyümedi ama hayal kırıklığına da uğramadım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA