Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Değişim başladı!

90'lı yıllarda fırtına gibi esen ama sonrası gücünü kaybeden Mudo Collection, büyük bir değişimde. Marka, Gamze Saraçoğlu gibi kredisi yüksek bir tasarımcıyı kreatif direktörlüğe getirip değişim rüzgarları estirmeye başladı. Bu sezon sektör de, gardıroplar da epey hareketlenecek. Bu değişimin detaylarını yerinde öğrenmek için Gamze Saraçoğlu ile görüştüm...
Kadın koleksiyonu, moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu'nun kreatif direktörlüğünde sonbahar-kış 2015/16 sezonuyla başlıyor.
Hedef; enerjik, capcanlı, eğlenceli, feminen ve daha renkli kadınlar.
Değişimdeki en belirgin farklılık; kumaş dokuları ve kalitede göze çarpıyor. Doku, tuşe ve likrayla içinde rahat hissedilecek, şık olurken rahatlığı ve konforu göz ardı ettirmeyecek, harekete izin veren kumaş seçimleri yapılmış.
600 parçalık koleksiyondaki bütünlük dikkat çekici. Birçok parça; renk, kumaş ve baskılarıyla birbirleriyle kombinlenmeye uygun tasarlanmış.
Koleksiyon, yaşamın içinden çıkan dört ayrı gruba ayrılıyor. Her hikaye kendine ait renk skalası, formları, silüetleri ve kumaşları ile kendi içinde bir hikayeye sahip.

KIŞ KOLEKSİYONU SATIŞA ÇIKTI
Markada her şey değişti fakat fiyat politikası aynı şekilde devam ediyor. Markanın yıllardır aklınıza kazınmış olan etiket politikasının; artan kaliteye rağmen değişmemiş olması büyük ve iddialı bir hamle.
Çok uzun zamandır deriye yer vermeyen marka, bu koleksiyonda bol bol deri kullanmış.
Gündüzden geceye geçiş yapan parçalar dikkat çekici şıklıkta. Minimal kesimlere kondurulan ince detaylar ise klas bir dokunuşa sahip.
Koleksiyonun ana renkleri; pudra, ekru, lacivert, siyah ve gri.
İş birliğinin nabzını yoklamak adına Ağustos ayında, havanın en sıcak olduğu bir gün; kış koleksiyonundan altı parça, yazlık kıyafetlerin arasında sessiz sedasız satışa sunulmuş. Yaz indirimi de olmasına rağmen aynı gün tüm kışlık parçalar satılmış.
Değişimin başlangıcı olan vitrin tasarımı, iç mimar Beliz Sarıyer imzası taşıyor.
Koleksiyon satışa çıktı. Vakit kaybetmeden en yakın mağazaya gidin ve markanın değişen yeni yüzüyle tanışın. Elinizin bir smokin takımlara, bir metalik pileli eteklere, bir de saçaklı gömlek elbiselere gideceğinden eminim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA