Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Bond kızları sezonu açıldı!

Üç senede bir tüm medyayı 'Bond kızları' furyası sarar.
Serinin yeni filmiyle birlikte Daniel Craig, kollarının arasında son Bond kızlarıyla birlikte gerim gerim gerilir.
Kızlar güzeldir, seksidir yani göz alıcı paketin ambalajı da her zamanki gibi pırıl pırıldır.
Ama bu sene kızlarda dikkat çeken büyük bir farklılık var.
Lea Seydoux, klasik Bond kızı seçimine uygun ama bu sefer yanında annesi olabilecek yaşta bir Monica Belluci de var. Belluci, 51 yaşında olmasına rağmen hâlâ yaşının iyisi kadınlardan.
Dolce&Gabbana'nın ilham perisidir. Rolü gerektirirse en cesur sahneleri oynamaktan çekinmez.
Seksi pozlar vermeye devam eder. Annedir, eştir ama her zaman ön planda yer alan dişiliğidir. Erkekler de hayrandır, kadınlar da...

'ÖNCE BEN VARDIM!'
Son röportajında menopozdan korkmadığını dile getirmesiyle Bond kızlarından beklenmeyecek bir açıklama yaptı ve ben kendisine bir kez daha hayran kaldım. Günümüzde yaşsız kadınların en güzel örneği kendisi. Filmin Londra galasında dikkatimi çeken bir diğer güzellik ise Daniel Craig'in eşi Rachel Weisz'ın verdiği kare oldu.
Kocasına sarılması, sanki 'Sizden önce ben vardım' demesi o kadar samimi ki; insana hemen 'Neden bizim ünlülerimizde de böyle bir kare göremiyoruz?' dedirtiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA