Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Altın küre karnesi

ŞIKLAR
Oscar'ın habercisi Altın Küre Ödülleri'nde geçen senekinin aksine beğendiğim birçok şıklık oldu. Tabii bunun yanı sıra sürpriz rüküşler de olmadı değil. Törenin en dikkat çekici isimlerinden Jennifer Lopez ile başlayalım... Bu kadına en 'fazla' kıyafet bile yakışıyor. Üstelik 'yaşsız' ünlülerden. Giambattista Valli sarı elbisesi ve Harry Winston mücevherleriyle kırmızı halının en gösterişlisiydi. Cate Blanchett, hiç hayal kırıklığına uğratmayanlardan. Givenchy Couture, onda ayrı bir güzel duruyor. O da bunun farkında. 20'lerin jazz elbisesiyle ne kadar hoş görünüyor. Hele saç modeli kusursuz olmuş. Rosie Huntington Whiteley; Atelier Versace elbisesiyle tam bir ten/elbise rengi uyumu içinde. Öyle çarpıcı bir güzelliği var ki, fazla uğraşmasına da gerek yok. Lady Gaga, törenin adına yakışır bir normallikte. Versace elbisesi, saç
modeli ve makyajı çok yakışmış.

RÜKÜŞLER
Jennifer Lawrence'ın Christian Dior seçimi epey sıkıcı olmaya başladı. Üstelik genel havası, iki katı yaşında. Ödül sonrası basın toplantısında Avrupalı bir gazeteciye ayar vermesi de son derece kabaydı. Tabii bu kadar genç yaşta her ödülü alırsa ego da tavan yapar. Kate Hudson; anladık, baklavaların deli edici fitlikte ama bu kadar ortaya çıkarmana ne gerek var? Eva Longoria törenin en demode görünen ünlülerinden. Georges Hobeika elbisenin işçiliği hayranlık uyandırsa da zaten minyon olan Eva'nın boyunu kesmiş, daha da minikleştirmiş. Heidi Klum ya çok rüküş ya da çok şık; ortası yok. Marchesa tüylü elbise üstünde 'Ben burada ne arıyorum?' der gibi. Hiç onluk değil. Ve benim için en sürpriz isim, Olivia Palermo oluyor. Delponzo elbiseyi çok beğendim. Ama bu elbise Altın Küre'nin kırmızı halısına göre değil; daha çok moda günlerine hitap ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA