Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Yeni kazanç kapısı Snapchat

Sosyal medyanın gücü artarak devam ediyor. Blog yazarak başladığımız bu süreçte hayatımıza facebook, twitter, Vine ve Instagram'ı da kattık. Ama hızlı tüketim canavarları olarak onları da birer birer tüketiyoruz. Fotoğraf paylaşımları da yetmedi bize, 15 saniyelik videolar da... Bu sefer Youtube'da kendi kanalımızı kurmaya başladık. Ama Youtube ciddi bir emek ve işi bilen bir ekip gerektiriyor.
O nedenle daha kolayına ihtiyacımız vardı.
Bulduk da... Snapchat aplikasyonu sayesinde arka arkaya koyduğumuz 10 saniyelik kısa videolarla herkesi istediğimiz mesafede hayatımıza ortak etmeye başladık. Ve biz bu işi çok sevdik.
Çünkü en doğalı, bizi en gerçek göstereni şimdilik Snapchat. Kendine güveni olmayanların, bir fotoğrafı paylaşmadan en az 50 filtreden geçirmeyenlerin Snapchat'de barınabilmesi zor.
Artık dijital projelerde facebook ve twitter'ın esamesi okunmazken, yeni trend Instagram ile birlikte Snapchat hesabını markalara kiralamak.
Bu yola başvuranlar; şimdilik büyük alışveriş merkezleri, oteller, restoranlar ve eğlence kulüpleri.
Bu yerler, Snapchat sahibini yüksek bir ücret karşılığı mekanına davet ediyor ve tüm gün mekandan snap atmasını istiyor. Tabii 10 saniye içinde etkili bir video ya da fotoğraf göndermek de, hesap sahibinin yaratıcılığına kalıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA