Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Aldığınız kıyafetleri nakış gibi detaylarla kişiselleştirin

Yeni nesil alışveriş anlayışı ile kurulan Wepublic; toplamda 500'ü aşkın markayı içinde barındırıyor. Özellikle benim gibi bir ayakkabı tutkunu için, ayakkabı katı adeta bir cennet...
Sneakerlardan botlara, stilettolardan espadrillere 70'i aşkın markanın, 600'e yakın modelini bir arada bulabileceğiniz Türkiye'nin en büyük ayakkabı alanına sahip.
Farklı tarzıyla dikkat çekmeyi seven ve giydiklerine kendi zevkine uygun farklı dokunuşlar katmak isteyenler için ise Wepublic'teki WeDesign kişiselleştirme alanı, yüzlerce seçenek sunuyor. Wepublic'ten satın aldığınız ve uygun olan ürünlere patch, nakış gibi uygulamalar ile özgün bir dokunuş katabiliyorsunuz.
Nisan ayı boyunca Duygu Yegül'ün hazırladığı birbirinden renkli ve eğlenceli tasarım setinden zevkinize uygun bir tasarımı yaptırıp kıyafetlerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Bir sonraki genç sanatçı da Naz Sirmen olacakmış; aklınızda olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA