Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Grammy ödülleri kırmızı halı notları

60. Grammy Ödülleri, sahiplerini buldu. Gecenin en büyük kazananı, '24K Magic' albümüyle Bruno Mars oldu.
Tabii gecenin en az ödülleri kadar merak edilen bir diğer yanı ise kırmızı halısıydı. Maalesef halıda baskın bir şıklık olmadı.

EN ŞIKLAR
Sezonun en beğendiğim koleksiyonlarından olan Alexander Vauthier'den en beğendiğim modellerden birini giyen Hailee Steinfeld hem trendleri yakalamayı, hem de elbiseyi iyi taşımayı başarmış. Bu kızı daha çok konuşacağız. Henüz 21 yaşında olmasına rağmen kırmızı halı seçimlerinde hep göz dolduruyor.
Gün geçtikçe daha da güzelleşiyor.
Hailee büyük oynuyor ve gencecik yaşıyla karşılığını almayı başarıyor.
Zayn Malik, pembe takımı içinde o denli hoş görünüyordu ki, hiç şüphesiz gecenin en şık isimlerinin başındaydı. Şimdiye kadar bu kategoriye beyleri koymayı akıl etmeyen benim bile gözümü okşadı.
Yakasındaki, gecenin anlam önemine ithaf edilmiş gülü, aksesuvarları, dövmeleri ve elbette havasıyla Hailee'den bile iyiydi. Hatta gecenin en iyisiydi.

BİZDEN KİMLER VARDI
Atiye de Grammy Ödülleri'ndeydi.
Zeynep Tosun imzalı kırmızı bir elbise giymiş. Sosyal medya hesabında paylaştığı karelerden gördüğüm kadarıyla saç modelini ve makyajını çok beğendim.
Lakin fotoğraflar o kadar kötü çekilmiş ki; ne ne giydiğini anlayabildim, ne de yakışıp yakışmadığını.
Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı da ödül gecesine katılan diğer ünlülerimizdendi.
Şeyma her zamanki stilinde iddialı bir Emilio Pucci elbise seçmiş. Saç ve makyajının sadeliğiyle elbisenin pırıltılı coşkusunu iyi dengelemiş. Sırt dekoltesi kusursuz. Sadece ayakkabı seçimi olmamış. Evet, bu ayakkabılar bu sezon çok moda ama bu elbiseye göre değil.
Kendileri olmasa da tasarımlarıyla kırmızı halıda yürüyen isimlerimiz vardı. Country müzik sanatçısı Kimberly Schlapman; hem kırmızı halıda, hem de sahnede Raisa&Vanessa'dan giydi.
Televizyon yıldızlarından Liz Hernandes de, Nedo by Nedret Taciroğlu imzalı elbisesiyle kırmızı halıdaydı.
Elbise yakışmış, güzel taşımış. Başarılı tasarımcılarımızın eserlerini kırmızı halılarda daha da ünlü isimlerin üstünde görmek artık çok da uzak değil. O günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA