Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Edi ile Büdü evlensin mi?

Başta 'Susam Sokağı'nın sevilen karakterleri Edi ile Büdü eşcinsel mi diye haberler çıkmıştı... Şimdi ise evlenmeleri tartışılıyor. Tartışılmakla kalmadı, eşcinseller evlenmelerini istiyorlar.
Amerikalı Lair Scott adlı bir vatandaş olayı daha da abartmış; evlenmeleri için imza kampanyası başlatmış. Daha şimdiden 9 bin imza toplamış.
Kaosgl'in haberine göre Lair'in imza kampanyasının sloganı ise şöyle: "Susam Sokağı yayıncılarından saygısız veya yakışıksız bir şey istemiyoruz. 'Farklı' olanlara karşı toleranslı olmayı öğrenelim ve öğretelim."

KUKLANIN CİNSİYETİ OLUR MU?

Vallahi bugüne kadar eşcinsellerin haklarını savunan, cinsel ayrımcılığa karşı çıkan birçok yazı kaleme aldım ama bu kampanyaya ben de karşı çıkıyorum.
Ve tıpkı 'Susam Sokağı' yapımcıları gibi düşünüyorum:
"İki erkek karakter olarak betimlenmelerine karşın, onlar sadece kuklalar ve cinsel yönelimleri yoktur."
Ancak bu polemikten bile ders çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Eşcinseller, bırakın evlenmeyi, bazı ülkelerde çocuk sahibi olma hakkı bile elde ettiler. Ve şimdi de çocukların sevgilisi 40 yıllık Edi ile Büdü'nün evlenmelerini istiyorlar.
Yani taktik şu: Ne kadar çok şey talep edersen elde ettiklerin o kadar artar.
Bizde ise eşcinsel haklarındaki kazanımlar emekleme devresinde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA