Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

En görkemli aşk bu dizide

Cengiz Aytmatov'un 'Kırmızı Eşarp' romanından uyarlanan 'Selvi Boylum Al Yazmalım'ı izleyen kim unutabilir ki... Türkan Şoray giderken; arkasından bakan Kadir İnanır'ın bakışı, Cahit Berkay'ın unutulmaz ezgileri, şiirsel anlatımı... Vallahi o filmi ne zaman izlesem, ağlamamak için kendimi zor tutarım.

GENÇLER İZLESİN
'Selvi Boylum Al Yazmalım', Türk sinemasının en unutulmaz filmlerinden biriydi, nice sevgili bu filmdeki aşk mısralarını fısıldadı birbirlerine: "Sevgi nedir?", "Sevgi emek ister?"
Bu muhteşem romanı, filmi ve her şeyden önemlisi sevginin emek istediğini yeni nesillere anlatacakları için dizi ekibini kutluyorum.
Çünkü bu dizinin idealizm ve romantizmden uzak bir dünyada büyüyen gençlere; sevgi ve aşkın gerçek anlamını öğretme potansiyeli var.
Tabii önce reyting sınavından geçmesi gerekiyor!
Vallahi tanıtımlar ve kadro etkileyici.
'Ezel' fanatikleri bu yıl çok farklı bir Barış Falay izleyecekler.
Özge Özpirinçci ile Seçkin Özdemir'in nasıl bir ikili oluşturacaklarını ise izleyip göreceğiz.
Ama bu diziye en çok, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin 'Balıkçı'sı, şiirleriyle gönüllere taht kuran Orhan Alkaya'nın yakışacağını düşünüyorum.
'Al Yazmalım' bu akşam 20.00'de ATV'de başlıyor. Bakalım sonuç ne olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA