Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kanal D, Star TV ve tecavüz

Daha önce de yazdım, Kanal D ile reyting rekabeti yapılmaz.
Çünkü adil mücadele etmiyorlar, bel altı çalışıyorlar.
Artık, Star TV de aynı taktikle sahaya çıkıyor...
Bu kirli reyting taktiğini en iyi internette dolaşan şu satırlar özetliyor aslında: "Çocuklarım için seve seve diyorsan, 'Binbir Gece'yi... Çocuklarım küçük yaşta sevişsin diyorsan, 'Küçük Kadınlar'ı... Çocuklarımın hepsi bir kişiyle sevişsin diyorsan, 'Yaprak Dökümü'nü... Bütün sülale bir kişiyle sevişsin diyorsan, 'Aşk-ı Memnu'yu izle..."
Bitmedi, "Çocuklarım, babası yaşında adamlara aşık olsun diyorsan da 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izle..." Sahi 'Soner' ile 'Aylin'in aşkı ne olacak? Nasıl olsa 'Aylin' kocasıyla hiç sevişmedi, 'Soner'in yatağına girerse ne olacak ki?" mi diyecekler. Olur mu, sezon sonuna kadar bu çarpık ilişkiden de sinekten yağ çıkartır gibi reyting kazanacaklar!
Bu zihniyet neye benziyor biliyor musunuz?
Hani bir Emrah filminde manavın elindeki karpuzu sapıkça şaplatıp "Al Emrah bunu anana götür" demesine. İşte böylesine çarpık bir zihniyet her gece milyonları zehirliyor ama RTÜK susuyor!

TECAVÜZ=REYTİNG
Bu zihniyet 'Küçük Sırlar'da liseye ultra mini etek sokup küçücük kızları seks objesi olarak da sundu!
Sonra büyük tepki çekince okul senaryodan çıkarıldı ama reyting çok önceden garantiye alınmıştı!
Şimdi bu yazıdan sonra birisi çıkıp sakın "Her dizide var bunlar" demesin. Evet, kısmen var ama Kanal D ve Star TV'de olduğu gibi her hafta, kanırta kanırta hem de bir değil birkaç sene bu temalar işlenmiyor.
En kötüsü de Kanal D ve Star TV'nin tecavüzden nemalanmaları...
Geçen sene o kadar yazdık, çizdik. Psikologlar 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' tecavüzü meşrulaştırıyor" dediler. Daha da kötüsü bu dizinin tanıtımı tecavüzle yapıldı.
Bakanlar bile bu duruma itiraz etti ama Kanal D bu polemikten bile reyting çıkarmayı tercih etti.

OLMAZ OLSUN!

Tecavüzle o kadar çok kafayı bozmuşlardı ki reyting rekorlarını altüst eden 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde bile 'Ali Kaptan'ı 'Cemile'ye tecavüz ettirdiler.
Bu sahne 'Fatmagül'den bile berbattı aslında. 'Cemile'ye tecavüz edilirken 'Osman'a zoom yapılıyordu!
Bir çocuğun masumiyetiyle tecavüzü anlatacak kadar küçüldüler. Bu kadar eleştiriye rağmen şimdi de 'İffet'le tecavüz pazarlıyorlar. Şimdi 'İffet'in tecavüzü polemik konusu. 'İffet'in kafasının sıkıştırıldığı cam otomatik mi, kollu mu diye espri yapılıyor.
Tecavüz sahnesini iki bölüme yayıyorlar. Olmaz olsun böyle reyting! Bu zihniyetle reyting rekabetine girmeye bile değmez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA