Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Burcu Esmersoy, 'Haluk'u baştan çıkarsın!

Burcu Esmersoy'un 'Çocuklar Duymasın' dizisine dahil olması güzel bir gelişme. Esmersoy gibi alımlı bir kadın, oyunculuğa devam etmeyi hak ediyor.
Öte yandan Birol Güven'in, Esmersoy gibi hem güzel hem de haber değeri yüksek olan bir yıldızı, 'Meltem' karakterinin kuzeni rolünde oynatacak olmasına şaşırdım. İnşallah haber doğru değildir!
Keşke Esmersoy'u 'Haluk'u baştan çıkaran kadın rolünde oynatsa.
İşte o zaman ortalık karışır, zaten bir TV klasiği olan 'Çocuklar Duymasın' daha da öne çıkar. Basın ve izleyiciler bu ultra sürpriz gelişmeyi konuşur. 'Çocuklar Duymasın'ı hiç izlemeyenleri bile sadece şu soru ekrana bağlardı: Örnek baba 'Haluk', 'Meltem'i Burcu Esmersoy ile aldatıyor mu?

EZBERLERİ BOZMALI
Şimdi Güven, 'Çocuklar Duymasın'ın bir aile dizisi olduğunu, 'Haluk'un baştan çıkarılmasının yapımın dokusuna zarar vereceğini söyleyebilir.
Ben de Birol Güven'e "Tıpkı 'Seksenler' dizisinde anlattığın gibi; Türkiye çok değişti, eski masumiyetten eser yok! Artık aile ve komedi dizilerinde bile entrika ve bol sürpriz isteniyor. Ayrıca her şey senin kurguna bağlı, 'Haluk'u önce aşık et, kafasını karıştır. Üç ay sonra her şeyi tatlıya bağlayıp 'Haluk'u eski haline döndürmek mümkün" derim.
Kısacası Güven, Esmersoy'u sadece diziye renk katacak, medyada gündem yaratacak bir oyuncu transferi olarak görmemeli. Esmersoy'la tüm ezberleri bozacak bir karakter yaratmalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA