Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gazetecilerin TV programları

Bu aralar konuk ve yorum ağırlıklı TV programları trend oldu... Tabii kalitelisi var kalitesizi de.
Bazıları olayı, tamamen gazetelerin magazin haberlerini sömürmeye endekslemiş. Bütün magazin eklerini satırı satırına okuyorlar; arada da çaptan düşmüş, emektar sanatçı konuklarından yorum alıyorlar.

KANALTÜRK'E PRESTİJ
Kaliteliler ise, canlı yayın konuklarıyla bile farklarını hissettiriyorlar.
Mesela Cengiz Semercioğlu ile Sema Eren'in TV8'de sundukları 'Böyle Bir Şey Var mı?'da çok önemli isimler ağırlanıyor, gündem yakından takip ediliyor.
Bir de Şirin Sever ve Bülent Ülgen'in Kanaltürk'te birlikte sundukları "Pazar Eki" var... Onlar sadece pazar günleri saat 10.00'da yayındalar.
Cengiz ve Sema gibi her gün yayında ve gündemde olmanın avantajından yoksunlar.
Ancak pazar günü, hem de sabahın köründe Mehmet Barlas, Ata Demirer, Gülben Ergen, Ayşe Kulin, Tolga Çevik, Belçim Erdoğan gibi çok önemli isimleri ağırlıyorlar.
Bu isimleri normalde büyük kanallarda prime-time'da bile ekrana getirmek büyük iş.
Tabii sadece konuklar değil, programın konsepti ve ele aldığı konular da kaliteli. 'Pazar Eki'nin Kanaltürk'e kattığı prestij bence önemli.
Cengiz ve Sema için fazla söze gerek yok! Onlar artık gündemi bile belirlemeye başladılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA