Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Beşiktaş nasıl kurtulur?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA'nın siyah-beyazlı kulübü mali konularla ilgili Disiplin Komitesi'ne sevk etmesi nedeniyle, bugün ikinci kez UEFA'nın merkezinde savunma yapacak.
Beşiktaş'ın düştüğü duruma bakar mısınız?
Son haberi duydunuz değil mi? 7.5 milyon Euro tazminat davası açan Ferrari'nin menajeri ile Beşiktaş yönetimi anlaşmak için masaya oturmuş ama futbolcunun avukatı davayı geri çekmek için faizlerle birlikte 15 milyon Euro talep etmiş. Adam, UEFA'nın Beşiktaş'a 'borçlarını öde' baskısı yaptığını biliyor!

DEMİRÖREN'E DAVA AÇILMALI
Del Bosque'den sonra bir de Ferrari skandalı! Beşiktaş'ın tek bir kurtuluşu var; kulübü yönetim hatalarıyla batıran, vergileri ödemeyen Demirören'e dava açmak!
Bu Beşiktaş'ın en doğal hakkı, mantık da Demirören'e dava açılması gerektiğini söylüyor. Taraftarların da dava açma hakkı var aslında.
Peki, yeni yönetim ne yaptı?
Kulübün Demirören'e olan 104 milyon 386 bin lira borcunun taksitle ödenmesine karar verdi. Ve bu da medyaya "En son Demirören'in parası ödenecek" edebiyatıyla bir başarıymış gibi sunuldu.
Bir soru daha: Beşiktaş'ın Demirören'e dava açması gerektiğini yazan var mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA