Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Seneye Portakal'ın jüri başkanı Emrah!

Küçük Emrah'ın kıymetini bilememişiz...
Meğer Emrah büyük bir sinemacıymış... Bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan EURASIA Film Festivali, Emrah'a 'onur ödülü' verecekmiş!
Akşam'da Olcay Ünal Sert imzasıyla çıkan haberde de belirtildiği gibi EURASIA öyle hiç yabana atılacak bir festival değil.
Her yıl önemli isimlerin katıldığı EURASIA, Orta Asya'nın en prestijli festivallerinden biri.
Bu yılki jüri başkanı 'Das Boot' ve 'Troy'un yönetmeni Wolfgang Petersen. Emrah'la birlikte Brad Pitt de festivale katılacak. Geçen yıl 'onur ödülü'nü de Kevin Costner aldı.
Şaka bir yana Emrah 80'lerde Türkiye'nin 'box office canavarı'ydı, videoları kapış kapış giderdi. Ortada o döneme ait sağlıklı gişe rakamları ve video kaset satış oranları yok ama Küçük Emrah'ın 80'lerde Şahan Gökbakar'dan daha çok izlendiğini söylesem, kimse itiraz etmez.

CANNES'I GÖLGEDE BIRAKIR
Tabii Küçük Emrah'ın sinemasal açıdan kalitesiz 'bol acılı' yapımlarının çok izlenmesi de bize özgü bir durum. Asıl suçlu arabesk kültürü!
Haberde onur ödülünün verilmesinde 'Küçük Emrah'ın 'Acıların Çocuğu' gibi popüler yapımlarının Kazakistan'da çok izlenmesinin etkisi olduğu belirtiliyor. Ee Kazak halkı da bizim geçtiğimiz yoldan geçecek.
Tabii festivallerde 'onur ödülü' alınmasında ikili ilişkilerin de önemli olduğunu not düşelim!
Altın Portakal'da iki yıldır üst üste 80'lerin yıldız oyuncuları Müjde Ar ve Hülya Avşar jüri başkanlığı yapıyor. Bence popülerliği çok kafaya takan Altın Portakal yönetimi, hazır 'onur ödülü' de almışken seneye Emrah'ı jüri başkanı yapar.
Emrah'ın jüri başkanlığı, bırakın Avşar'ı, Cannes Film Festivali'ni bile gölgede bırakır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA