Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kenyalı maratoncular gibi sevişmek

'House M.D.' dizisiyle yıldızı parlayan ABD'li aktris Olivia Wilde, sevgilisi Jason Sudeikis'le seks yaşamlarını "Kenyalı maraton koşucuları gibi sevişiyoruz" diye tanımlamış!
Seksi oyuncu, eski kocası Tao Ruspoli'yi ise "Onunla birlikteyken sanki vajinam ölmüş gibiydi" diyerek suçlamış.
Bu açıklamadan sonra ABD polisi Ruspoli'yi yakın takibe almalı, kafasına her an silahı dayayabilir. Bir erkeği aşağılayacak daha ağır bir ifade olamazdı herhalde!
Bence Wilde'ın eski kocasıyla, çözülmemiş bir hesabı var kesin. Resmen intikam almış!
Normalde 42 kilometrelik bir maraton koşusu 2 saatin üzerinde bir sürede tamamlandığına göre, Jason Sudeikis altın madalyayı hak etmiş!
Wilde'ın eski kocası da herhalde 100 metre koşucusuydu, 10 saniyede ipi göğüslüyordu!

BU LAF LİTERATÜRE GİRER
Bu arada 'maratoncular gibi sevişmek' benzetmesi kesin seks literatürüne girer. Bundan sonra ilişkiler atletizim branşlarıyla özdeşleştirilir. "Maratoncular kadar değil ama 10 bin metreyi iyi koşuyor", "O bir şey mi benim sevgilim dekatloncu her alanda başarılı" falan diyenler de çıkar.
Wilde'ın bu esprili ve ilginç benzetmesi yabancılarla Türk ünlüler arasındaki derin uçurumu da bir kez daha göstermiş oldu. Bizimkiler çok sıkıcı, yabancılar ise zeki ve esprili.
Bizim set işçileri bile muhabirlere dayılanıyor, fotoğraf çekiyor diye hırpalıyor, yabancılar ise objektiflerle barışık olmanın yanı sıra IQ'su yüksek, esprili açıklamalar yapıp dünyanın öbür ucundan Türk magazin basınına internette 'tıklama' rekoru kırdırıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA