Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Geceden notlar: Heidi büyüledi, PSY coşturdu

Frankfurt'taki 2012 MTV EMA Töreni, ünlü top model Heidi Klum'un klozete balıklama daldığı video görüntüsüyle start aldı.
Finalde ise Klum, klozetten inci kolyesiyle çıktı. Kült film 'Trainspotting'e hoş bir göndermeydi!
Heidi Klum sahnede tek kelimeyle müthişti. Dört çocuk annesi, 39 yaşındaki Klum; iki erkek modelin popolarını tokatlarken ve PSY ile yaptığı 'Gangam Style' dansının video görüntülerinde izleyenleri bol bol güldürdü. Çelik teller ve balonla uçarken bile sunumda hata yapmadı.

KANYE WEST USLUYDU
Kanye West, 2009'daki MTV töreninde Taylor Swift ödül alınca sahneye fırlayıp "Ödül Beyonce'nin hakkıydı" diyerek olay yaratmıştı. Ancak bu sene sevgilisi Kim Kardashian ile birlikte ödül törenini uslu uslu izledi.

GANGNAM STYLE MTV
'Call Me Maybe' ile 'En İyi Şarkı' ödülünü kazanan Carly Rae Jepsen'in sahneye çıktığı sırada, arkasından yaklaşık 60 dansçının koştuğu an müthişti.

EN COOL GWEN
'En İyi Video' ödülünü kazanan PSY sahneye çıktığında ise yerden dansçı fışkırıyordu!
PSY arkasında asker disiplininde duran yüzü aşkın dansçıyla meşhur 'Gangnam Style' dansını yaptığında salon yıkıldı. Törenin kahramanı PSY'dı.
Törenin en cool şarkıcısı No Doubt grubundan Gwen Stefani'ydi.
Stefani siyah şort, siyah ceket tercih etti.
Gecenin siyahlara bürünmüş bir diğer şarkıcısı Alicia Keys, seslendirdiği yeni şarkısı 'Girl on Fire' ile büyük alkış aldı.
Amerikalı yıldızı Pitbull da beyazlara bürünmüş seksi dansçılar arasında siyah takımı tercih etti. Pitbull da sıra dışı bir performans sergiledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA