Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Lopez özerk popo Cumhuriyeti!

Jennifer Lopez'e ilgi büyükmüş. Ataköy Atletizm Salonu ve Ülker Arena'daki üç konseri toplamda 30 bin kişi izleyecekmiş.
Salonlar büyük olsaydı sayı daha da artardı.
Peki, Lopez'in son iki albümü Türkiye'de kaç sattı?
Biri 3 bin satmış. Son albümünün satışı da düşük ama net bir rakam alamadım. "Araştırıp söyleyelim, artık dijital satışlar önemli" dediler.
Doğru, dijital satışlar daha önemli ama ben onun da yüksek olacağını sanmıyorum.

'LOPEZ GELMİŞ...'
Açıkçası Lopez'in Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunu düşünmüyorum. "Aa Lopez gelmiş, hadi izleyelim" duygusuyla bu konserlere gidildiğine inanıyorum. Bunu da yadırgamıyorum, illa da hayranı olduğunuz şarkıcıların konserini izlemezsiniz. Sadece merak duygusunu gidermek ya da vakit geçirmek için de konserlere gidebilirsiniz.
Lopez'e dair en büyük merak konusu da tabii ki sanatçının meşhur kalçaları! Ne de olsa Lopez dünyada 'Bayan kalça' olarak anılıyor.
Twitter, Lopez'in kalçasına dair yapılan yorumlarla yıkılıyordu... Ne kalçaymış be, sahibinden bile meşhurmuş; kendi özerk cumhuriyetini kurmuş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA