Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Simpsons'lar Gani Müjde'yi örnek almalı!

"Bu aralar farkında mısınız bilmiyorum ama Sayın Başbakan bana çalışıyor. Sağ olsun, var olsun... Önce 'Muhteşem'e çaktı mest oldum. Çünkü çarşamba geceleri 'Muhteşem Yüzyıl' ile kapışan 'Pis Yedili' adlı bir gençlik dizisi yazıyorum. Eğer olur da yargı gereğini yaparsa; 'Muhteşem Yüzyıl' gidecek ve 'Pis Yedili'nin tek rakibi 'Kuzey Güney' olacak."

ÇOK SEVİNMİŞ!
Gani Müjde'ye ait bu sözler...
Espri yapmış ancak bu bir mizahçıya hiç yakışmamış. Belki de 'Muhteşem Yüzyıl'ın düştüğü zor durum karşısında bilinçaltında duyduğu keyfi ifşa etti. Müjde, dizi yayından kalkarsa sevinçten göbek atıp You-
Tube'a da yükler mi acaba?
Durun bitmedi!
'Medya ve Mizah' konulu konferansta, RTÜK Başkanı Davut Dursun 'The Simpsons'a verilen cezayı savunurken Gani Müjde de oradaydı...
Bir mizahçı olarak Müjde, Dursun'un "Biz çocukları korumak için bu cezayı verdik" gibi absürd açıklamasına hiç itiraz etmedi! Bırakın itiraz etmeyi, Müjde kendi yapımlarının evrensel ölçülerde olduğu için ceza almadığını belirtip RTÜK'e minnettar olduğunu açıkladı!
Hata 'The Simpsons' ekibinde; evrensel olmak için Müjde'yi örnek almalıydılar! Müjde'nin evrensellikten ne anladığını anlatmama gerek var mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA