Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şafak Sezer, Şahan'a meydan okuyor

İddialı filmler, aynı dönemlerde vizyona girip birbirlerini vurmaz!
Aynı zamanlarda vizyona girenler var elbette, lakin genelde sinemacılardaki hakim anlayış; riski en alt seviyeye indirmektir.
Ancak Şafak Sezer gibi risk almayı sevenler de var! Sezer, 'G.D.O. KaraKedi'yi 21 Aralık'ta gösterime sokacaktı ama ani bir kararla vizyon tarihini 25 Ocak'a aldı!
"Sömestir tatilinden yararlanacak" demeyin!
Sezer, Şahan Gökbakar'ın 18 Ocak'ta vizyona girecek 'Celal ile Ceren' filmine resmen meydan okuyor.

VİZYON KA PIŞMASI
Şahan'dan bir hafta sonra vizyona girmek büyük risk. Bir de Ocak ve Şubat aylarında Cem Yılmaz'ın son stand-up şovu da sinemalarda olacak. Yani Ocak ayında Türkiye'nin en başarılı komedyenleri vizyonda kapışacak!
'G.D.O. KaraKedi'nin henüz fragmanı bile yok, film hakkında çıkan haberler de çok az. Sezer filmini basından bile saklıyor! Ancak Sezer'in filmine çok güvendiği ve Şahan'ın fragmanı bile beğenilmeyen 'Celal ile Ceren'ini gözüne kestirdiği yönünde duyumlar aldım!

FİLME GÜVENİYOR
'G.D.O. KaraKedi'; İstanbul- Balat'ta yaşayan ve kendi yağlarıyla kavrulan üç kardeşi anlatıyor.
Filmde; taksicilikle hayatını kazanan 'Gürkan', pilavcılık yapan 'Orhan' ve platonik aşka esir düşen 'Duran'ın bir kazayla hayatlarının değişmesi anlatılıyor.
Sezer'den yine aksiyonu bol bir yanlışlıklar komedyası izleyeceğiz gibi görünüyor. Sezer aslında bu türde daha önce de filmler çekti! Belki de şimdi tecrübesini konuşturduğunu ve hatasız bir komedi çektiğini düşünüyor!
İzleyip göreceğiz ama Şahan'a rakip olduğuna göre, Sezer filmine güveniyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA