Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kurtlar, İntikam ve Yetenek Sizsiniz kapışması

Siz bakmayın medya sitelerinin 'İntikam tuttu!' algısı yaratmasına... Geçtiğimiz perşembe 'İntikam' kıl payı AB'de birinci oldu.
(İntikam; 11.12, 'Kurtlar Vadisi' ise 11.00 reyting aldı.)
TV kanal ölçümlerinde asıl önemli grup olan 'Total'de ise 'Kurtlar Vadisi Pusu' 15.43, 'İntikam' ise 9.23 reyting aldı. Üstelik 'İntikam' ilk bölümüyle ekrana gelmişti ve büyük bir tanıtım kampanyası yapılmıştı. Fakat aradaki fark, neredeyse yarı yarıya oldu...
Artık perşembeleri 'Yetenek Sizsiniz' de ekranda olacak, ortalık iyice şenlenecek! 'Kurtlar Vadisi Pusu', bu iki yeni rakibin arasında kalır mı?
Belki reytingi biraz düşer ama birinciliği kaptıracağını sanmam çünkü dizinin kemikleşmiş bir izleyicisi var.
Bence bu işten en zararlı 'İntikam' çıkacak çünkü, akıl oyunlarıyla dolu ve izleyicinin sürekli odaklanması gereken bir dizi.

STAR TV KÂRLI ÇIKAR
Eğer Star TV reklam aralarını iyi ayarlarsa, 'Yetenek Sizsiniz', 'İntikam'dan daha çok izleyici kapar!
Tabii bir de şu soru var: Haftanın üç günü 'Yetenek Sizsiniz' izlemek, izleyicide bıkkınlık yaratır mı? Bu yarışmada sürekli aksiyon ve eğlence var, bu ihtimal düşük... Belki de doygunluk hissi yaratabilir. Bu nedenle de 'Yetenek Sizsiniz'in cumartesi ve pazar reytinglerinde bir düşüş olabilir. Ama bu düşüş pek bir şey ifade etmez.
Hafta sonları Star TV rakipsiz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA