Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Kim milyoner olmak ister' mucizesi

'Kim Milyoner Olmak İster?', 7 Ocak'ta reytinglerde Total'de üçüncü, AB'de dördüncü, 4 Ocak'ta Total'de ikinci, AB'de birinci ve 28 Aralık'ta Total'de üçüncü, AB'de birinci olmuş. Daha başka birincilikleri de var.
Üstelik 'Kim Milyoner Olmak İster?'in rakipleri de çok güçlü! Cumaları 'Arka Sokaklar', 'Huzur Sokağı', 'Dila Hanım' gibi dev kadrolu, büyük bütçeli dizilerle kapışıyor. Bazen reytingi garanti filmlere meydan okuyor.
Pazartesileri ise 'Karadayı', 'Kayıp Şehir' ve 'O Ses Türkiye' daha da güçlü rakipler! 'Kim Milyoner Olmak İster?' ayrıca 23.00 civarı ekrana geliyor! Tabii ki dizilerle aynı saatlerde ekrana gelse ezilir ama ortada yine büyük bir başarı var.

BİLGİ YARIŞMASI AMA...
Kenan Işık ve ekibi çok iyi çalışıyor, bazen programa konuk olan sıra dışı yarışmacılar Türkiye'nin gündemine oturuyor. Sabah ve ATV'ye rakip gruplar bile 'Kim Milyoner Olmak İster?'in görüntülerini internette yayınlayıp tık rekoru kırıyorlar.
Bu yarışmanın yıllara meydan okuması da önemli. Ama asıl önemli başarısı TNS'nin özellikle AB grubundaki reyting deneklerinde eğitim seviyesini düşürmesine rağmen birincilikler elde etmesi!
Yarışma denilince akıllara sulu zırtlak yapımların geldiği dönemde, bir bilgi yarışması olmasına rağmen 'Kim Milyoner Olmak İster?' büyük işler başarıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA