Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ofiste mini etek giymek yasaklansın!

Türkiye'de bir siyasetçi, gazeteci, sanatçı ya da profesör, "İş yerlerinde mini etek giymek yasaklansın" dese ortalık yıkılırdı.
Ulusalcılar, "Laiklik elden gidiyor, şeriat geliyor" tezahüratları eşliğinde sokaklara dökülürdü. Köşe yazarları, bu sözü söyleyeni, dediğine pişman ederdi. Televizyon programlarında bu konu günlerce tartışılırdı falan filan...
Gelin görün ki; "Ofiste mini etek yasaklansın" diyenler, İngiliz Kalp Vakfı'nın yaptırdığı araştırmaya katılanlar!

KADINLAR DA RAHATSIZ
Habertürk'te yayınlanan habere göre; kadınların iç gösteren bluz, mini etek ve şort giymeleri sonucu dikkatlerini toplayamadıklarını ve işte yeteri kadar verimli olamadıklarını söyleyen erkeklerin yüzde 50'si şortların, yüzde 41'i iç gösteren bluzların, yüzde 39'u ise mini eteğin yasaklanması gerektiğini savunmuş!
İngiliz kadınların ise yüzde 67'si şort yasağını savunurken, yüzde 52'si işe mini etekle gitmenin profesyonelliğe aykırı olduğunu düşünüyormuş.
Ey güneşin batmadığı imparatorluk! Bu hallere mi düşecektin?
Şaka bir yana...
Bizde böyle bir araştırma yapmaya bile gerek yok. Muhafazakar Türk toplum yapısı, kurallarını çok önceden kabul ettirdi zaten. Bu konuyu, şöyle havalar ısınsın, karpuz kabuğu denize düşsün, detaylı şekilde tartışırız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA