Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe yeniçerileri rahatsız!

Fenerbahçe'deki son Divan Kurulu Toplantısı'nda, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay; yeni CEO Hasan Hakkı Yılmaz'ın kulübe aylık 150 bin lira maliyet getireceğini söyleyerek Aziz Yıldırım'ı eleştirdi.
Yıldırım da Günay'a şu yanıtı verdi:
"Hiçbir şey anlamamışsın, istesem burada size anlatmazdım bile, size mi soracağım?"

PADİŞAH SENDROMU
İşte Fenerbahçe'nin yönetim şekli bu! Yıldırım belki de Fenerbahçe tarihinin en çalışkan başkanı; kulübü için sağlığını riske attı, hapis yattı vs. ama birçok koltuk sahibi gibi o da her şeyi, kendisinin bildiğine inanıyor. Padişahlık sendromu da diyebiliriz buna.
İktidar hırsıyla yanıp tutuşan padişahlar yanlış kararlarından dönmezler. Halkın tepkisini çeken sadrazamlarını değiştirmezler. Geri adım atmamak için sürekli yanlış kararlar alırlar. Liderlik vasfı olmayan sadrazamlarını koltukta tutmak için en faydalı devlet adamlarının ipini çekerler.
Sonra da ipini çektiği adamın yerini doldurmak için transfer seferine çıkarlar, hazineyi boşaltırlar. Padişahlar dünyanın, "Padişahım çok yaşa" diyen gruplardan ibaret olduğunu sanırlar, aslında kendi sonlarını hazırlarlar. Her şey küçük bir Yeniçeri ayaklanmasına bakar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA