Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem korsan izlemiyor mu?

Cem Yılmaz'ı hep esprili açıklamalar yaparken gördük, bu yüzden de Twitter'dan korsan izleyenlere karşı sert eleştiride bulunması bence ikinci taktik hatası.
Evet, kolay değil; büyük emek harcıyorsun ve birileri senin sırtından dünyanın parasını kazanıyor. Daha da kötüsü; senin daha çok kazanmanı engelliyorlar.
Ama her şeye rağmen Yılmaz, korsan izleyenleri karşısına almamalıydı.
Şimdi sosyal medyada şu yorumlar yapılıyor: "Dünyanın parasını kazanıyor hâlâ korsana laf ediyor", "Bir araba eksik alsın ne olacak?"
Yılmaz, korsanla tek başına mücadele edemez. Bu o kadar derin bir sorun ki, dünya devi şirketler bile baş edemiyor.

CEYLAN DA İZLEMİŞ!
Zengin, fakir fark etmiyor; herkes korsan alıyor. Ali Poyrazoğlu'ndan Mike Tyson'a; Türkiye ve dünyada birçok ünlünün korsan DVD aldığına dair haberler çıktı.
Sadece sanatçılar mı? Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter'a Türkiye'de vizyona girmeden önce 'The King's Speech' filmini izlediğini yazmıştı. Sonradan danışmanlarının Gül'ü yanılttığını öğrendik ama sonuçta o da korsan izledi!
Oscar töreni öncesi Akademi üyelerine izleyip oy verebilmeleri için aday filmlerin DVD'si yollanır! Üzerinde 'test filmi' logosu olan filmleri korsancılara, bizzat Akademi üyeleri veriyor.
Bu filmleri korsan yayını savundukları için veren Akademi üyeleri bile var!
Haberi çıkmıştı; Beşiktaş'ta bir korsan DVD satıcısı, "Valla benim en sağlam müşterilerim; Şahan Gökbakar ve Nuri Bilge Ceylan. Hiç de çekinmiyorlar" demişti.
Evet, korsan emek hırsızlığı ama herkes izliyor. Asıl sorun da herkesin izlemesi!
Cem Yılmaz hiç korsan DVD izlemedi mi acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA