Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

FB forması tutan GS'li başkan

Ünal Aysal'ın dostluk için Fenerbahçe forması giyebileceğini söylemesi, tartışma yarattı.
Gazeteler ünlülerden görüş almış; "Giyerim" diyen de var, "Asla giymem" resti çeken de... Bir de hep Metin Oktay ile Can Bartu'nun forma değiştirmesi örnek gösterilmiş; Adnan Polat kimsenin aklına gelmemiş.
Polat; 2006'da Futbol Ekstra dergisine verdiği röportajda Fenerbahçe formasıyla poz vermiş ve Galatasaray'da yönetimde olmadığı dönemde Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamasına katıldığını açıklamıştı: "Sabahın erken saatlerine kadar bin Fenerbahçeli ile şarkılar söyleyerek eğlendik. Hiç rahatsızlık duymadım; keyif de aldım."

ÇİLEKLER UNUTULUR!
Fair-play açılımları hep Galatasaray cephesinden geliyor. Fenerbahçeli yöneticiler isteksiz, çünkü formayı giydiklerinde başlarına ne geleceğini biliyorlar. Düşünsenize Aziz Yıldırım'ın Galatasaray forması giydiğini! Dünyada en çok paylaşılan fotoğraf olur. Fotoğrafın altına da "Aziz de doğru yolu buldu" diye yazarlar.
Rakibin formasını giymek güzel de; önce o formayı giyecek fair-play atmosferi oluşturulmalı. Özhan Canaydın'ın yaşadıklarını hatırlayın; hayatını, Galatasaray'a adadı, sağlığından oldu ama hep 6-0'lık maçtaki o alkışla hatırlanıyor.
Aman Aysal Bey, bu mahallede daha yenisiniz; gaza gelip formayı giymeyin, sonra getirdiğiniz 'çilekler' bile unutulur!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA