Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cemaat filmi, Celal ile Ceren'i geçer mi?

'Selam' filmini 'cemaat'in desteklediği söyleniyor.
Zaten film de; Fethullah Gülen hareketinin birçok ülkede nasıl okullar açtığını ve bu okullarda çalışan öğretmenlerin motivasyonunu, neler yaşadıklarını anlatıyor.
Bu sezon vizyona giren filmler arasında ilk haftasında 'Celal ile Ceren'i (380 kopya) 1 milyon 143 bin, 'CM101MMXI Fundamentals'ı (296 kopya) 1 milyon 64 bin, 'Kelebeğin Rüyası'nı (346 kopya) 808 bin, 'Romantik Komedi 2'yi (280 kopya) 677 bin kişi izledi.

ÖLÜ SEZONDA...
'Selam', ilk haftasında 521 bin izleyici sayısına ulaştı. Yani 'Selam', bu sezon ilk haftasında en çok izlenen beşinci film.
'Selam'; ne yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna, ne de çok gişe yaptıracak popüler bir senaryoya sahip. Üstelik sinemacıların ölü dönem kabul ettiği Mart'ın son haftasında vizyona girdi.
Ayrıca 'Selam'ın kopya sayısı da bu sezon ilk haftasında çok izlenen dört filme göre düşük; sadece 266 kopya.

SÜRPRİZ
Tüm bu dezavantajlara rağmen 'Selam'ın ilk haftasında 521 bin izleyiciye ulaşması büyük başarı.
Yine bir 'cemaat' filmi olduğu söylenen 'Allah'ın Sadık Kulu: Barla'yı ilk haftasında 286 bin kişi izlemişti ama film toplamda 2 milyon 226 bin kişiye ulaşmıştı. 'Barla' çizgi filmdi.
Eğer 'Barla'nın gişedeki yükseliş ivmesini referans alırsak, 'Selam' toplam izleyici sayısında sürpriz yapabilir; 'Celal ile Ceren'i geçme ihtimali bile var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA