Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ajda'nın TIR yüreği

"Normal biri olduğumu anlarlarsa, beni kırarlar" diyordum. Yanıma yaklaştıktan sonra, 'Aa normal bir kadınmış bu, sahnede başka duruyor ama...' dediler. Android gibi bir kadın olmamı, anlaşılmayacak laflar etmemi falan beklediler. Yok ya, başka? Ben star olma durumunu tevazuya doğru çektim hep..."
Ajda Pekkan, SABAH'ın Pazar ekinden Necla Bayraktar'a verdiği röportajda yaptı bu açıklamayı.
Ajda Pekkan, star olma durumunu tevazuya doğru çektiği için yıllara meydan okuyor; hâlâ bir numara.
Yabancı yıldızlarla röportaj yapan ya da onlarla vakit geçiren gazeteciler genelde hep "Çok mütevazılar, bizimkiler gibi kasıntı değiller" der. Ajda Pekkan yabancı star profiline uyduğu için bu kadar başarılı aslında.
Ajda Pekkan'ın şu açıklaması da ilginç:
"Bir yüreğim var ki; TIR gibi... İçi dolsun istiyorum... İçimde bir serseri var; hiçbir erkek o kadar serseri olamaz. Maçoyum ama prenses gibi duruyorum..."
"İnsan kendini zor anlatır", "İnsan, en az kendini tanır" derler ya; Ajda Pekkan kendini iyi tanıyor ve en önemlisi güzel anlatıyor.
Kendi ayarındaki birkaç star gibi susmuyor; konuşuyor, röportaj veriyor, köşe yazıyor vs. Kendine dair çok şey paylaşıyor ama abartmadan, naif bir şekilde.
Star adayları, hatta kendini star sananlar; Ajda Pekkan'dan ders almalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA